Please use this identifier to cite or link to this item:
https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/32001| Title: | Особливості адаптації автономного підприємства громадського харчування до зони бойових дій |
| Other Titles: | Peculiarities of adaptation of autonomous food production to the combat zone |
| Authors: | Антоненко, Ігор Володимирович |
| Issue Date: | 3-Nov-2025 |
| Publisher: | MDPC Publishing |
| Citation: | Антоненко І. Особливості адаптації автономного підприємства громадського харчування до зони бойових дій / І. В. Антоненко // Innovation and development in world science : Proceedings of the 1st International scientific and practical conference. - Zurich, Switzerland : MDPC Publishing, 2025. - P. 430-433. |
| Abstract: | В умовах збройного конфлікту підприємства громадського харчування стикаються з необхідністю оперативної адаптації до екстремальних умов. Автономні об'єкти, здатні функціонувати незалежно від централізованих систем постачання, відіграють ключову роль у забезпеченні продовольчої безпеки населення та військових підрозділів у зоні бойових дій. Актуальність теми обумовлена потребою у стійких та мобільних рішеннях, здатних забезпечити харчування в умовах зруйнованої інфраструктури, перебоїв з постачанням та загрози безпеці. |
| URI: | https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/32001 |
| Faculty: | Факультет дизайну |
| Department: | Кафедра дизайну інтер'єру і меблів |
| Appears in Collections: | Матеріали наукових конференцій та семінарів |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| 111_ Zurich _Антоненко_публікація.pdf | 1,43 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.