Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/320
Назва: Сучасні тенденції нормативно-правового забезпечення продукції органічного походження
Автори: Хімічева, Г. І.
Сокотун, Ж. В.
Ключові слова: the organic products
the legislation and regulatory support of the organic products
the legislation support of the organic products
the regulatory support of the organic products
organic
eco mark
eco label
ecological
certification
продукция органического происхождения
органик
законодательная и нормативная документация
нормативно-правовое обеспечение
экологическая маркировка
сертификация
продукція органічного походження
органік
законодавча та нормативна документація
нормативно-правове забезпечення
екологічне маркування
сертифікація
Дата публікації: 2015
Бібліографічний опис: Хімічева Г. І. Сучасні тенденції нормативно-правового забезпечення продукції органічного походження / Г. І. Хімічева, Ж. В. Сокотун // Вісник КНУТД. - 2015. - № 2 (84) : Серія "Технічні науки". - C. 232-239.
Source: Вісник Київського національного університету технологій та дизайну
Короткий огляд (реферат): Проаналізовано чинне законодавство в сфері виробництва продукції органічного походження і визначення шляхів подальшого його розвитку. Методологічною основою досліджень є методи систематизації, зіставлення, аналізу та елімінування, що дали змогу проаналізувати стан та перспективи розвитку законодавчо-нормативної бази в галузі виробництва продукції органічного походження в Україні та закордоном. Проведено аналіз нормативно-правового забезпечення продукції органічного походження, показано шляхи її удосконалення та обґрунтовано вимоги до продукції для отримання статусу органічна і безпечна. Запропоновано структурувати законодавчо-нормативну базу продукції органічного походження за рівнями документів, тобто поділити всі чинні документи на міжурядові рамкові стандарти, основоположні стандарти та міжнародні приватні стандарти. Надані рекомендації щодо застосування нормативних документів для продукції органічного походження та проаналізовані знаки її маркування, що є особливо важливим для споживача.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/320
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації (статті)
Вісник КНУТД

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
V84_P232-239.pdf285,21 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.