Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/3211
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЄфременкова, Надія Андріївна-
dc.date.accessioned2016-12-07T13:20:59Z-
dc.date.available2016-12-07T13:20:59Z-
dc.date.issued2016-
dc.identifier.citationЄфременкова Н. А. Інноваційні технології як чинник досягнення високого рівня споживних властивостей одягу / Н. А. Єфременкова // Матеріали VIІ Міжнародної наук.-практ. інтернет-конференції "Сучасні економічні системи: стан та перспективи розвитку". – Хмельницький : ХКТЕІ, 2016. – С. 464-467.uk
dc.identifier.urihttps://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/3211-
dc.description.abstractВ статті розглядається вплив інноваційних технологій на споживні властивості одягу.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherХКТЕІuk
dc.subjectінноваційні техногіїuk
dc.subjectспоживні властивостіuk
dc.subjectякістьuk
dc.titleІнноваційні технології як чинник досягнення високого рівня споживних властивостей одягуuk
dc.title.alternativeИнновационные технологии как фактор достижения высокого уровня потребительских свойств одеждыuk
dc.typeThesisuk
local.contributor.altauthorЕфременкова, Надежда Андреевна-
local.subject.sectionМетрологія і стандартизація, контроль складу речовинuk
local.subject.facultyІнститут комп'ютерних технологій та дизайнуuk
local.subject.departmentКафедра дизайну та гуманітарних дисциплінuk
local.conference.locationХмельницькийuk
local.conference.date2016-
local.conference.nameСучасні економічні системи: стан та перспективи розвиткуuk
local.subject.method1uk
Розташовується у зібраннях:Кафедра дизайну та гуманітарних дисциплін (ДГД)
Матеріали наукових конференцій та семінарів

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
ХМЕЛЬНИЦЬК_май_2016_7_КОНФЕР.pdf119,84 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.