Please use this identifier to cite or link to this item:
                
    
    https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/3211| Title: | Інноваційні технології як чинник досягнення високого рівня споживних властивостей одягу | 
| Other Titles: | Инновационные технологии как фактор достижения высокого уровня потребительских свойств одежды | 
| Authors: | Єфременкова, Надія Андріївна | 
| Keywords: | інноваційні техногії споживні властивості якість | 
| Issue Date: | 2016 | 
| Publisher: | ХКТЕІ | 
| Citation: | Єфременкова Н. А. Інноваційні технології як чинник досягнення високого рівня споживних властивостей одягу / Н. А. Єфременкова // Матеріали VIІ Міжнародної наук.-практ. інтернет-конференції "Сучасні економічні системи: стан та перспективи розвитку". – Хмельницький : ХКТЕІ, 2016. – С. 464-467. | 
| Abstract: | В статті розглядається вплив інноваційних технологій на споживні властивості одягу. | 
| URI: | https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/3211 | 
| Faculty: | Інститут комп'ютерних технологій та дизайну | 
| Department: | Кафедра дизайну та гуманітарних дисциплін | 
| Appears in Collections: | Кафедра дизайну та гуманітарних дисциплін (ДГД) Матеріали наукових конференцій та семінарів | 
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| ХМЕЛЬНИЦЬК_май_2016_7_КОНФЕР.pdf | 119,84 kB | Adobe PDF | View/Open | 
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.
