Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/3211
Назва: Інноваційні технології як чинник досягнення високого рівня споживних властивостей одягу
Інші назви: Инновационные технологии как фактор достижения высокого уровня потребительских свойств одежды
Автори: Єфременкова, Надія Андріївна
Ключові слова: інноваційні техногії
споживні властивості
якість
Дата публікації: 2016
Видавництво: ХКТЕІ
Бібліографічний опис: Єфременкова Н. А. Інноваційні технології як чинник досягнення високого рівня споживних властивостей одягу / Н. А. Єфременкова // Матеріали VIІ Міжнародної наук.-практ. інтернет-конференції "Сучасні економічні системи: стан та перспективи розвитку". – Хмельницький : ХКТЕІ, 2016. – С. 464-467.
Короткий огляд (реферат): В статті розглядається вплив інноваційних технологій на споживні властивості одягу.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/3211
Faculty: Інститут комп'ютерних технологій та дизайну
Department: Кафедра дизайну та гуманітарних дисциплін
Розташовується у зібраннях:Кафедра дизайну та гуманітарних дисциплін (ДГД)
Матеріали наукових конференцій та семінарів

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
ХМЕЛЬНИЦЬК_май_2016_7_КОНФЕР.pdf119,84 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.