Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/3236
Название: Створення системи контролю параметрів суміші сипких компонентів на основі контролера нечіткої логіки
Авторы: Біла, Т. Я.
Стаценко, В. В.
Ключевые слова: checking system
friable components
inspector of fuzzy logic
система контроля
сыпучие компоненты
контролер нечеткой логики
система контролю
сипкі компоненти
контролер нечіткої логіки
Дата публикации: 2012
Библиографическое описание: Біла Т. Я. Створення системи контролю параметрів суміші сипких компонентів на основі контролера нечіткої логіки [Текст] / Т. Я. Біла, В. В. Стаценко // Вісник Київського національного університету технологій та дизайну. - 2012. - № 6 (68). - C. 17-21.
Source: Вісник Київського національного університету технологій та дизайну
Краткий осмотр (реферат): У статті розглянуто принципи створення системи керування змішувальним комплексом на основі алгоритмів нечіткого моделювання. Наведено структурну схему та розкрито результати дослідження роботи системи контролю параметрів суміші на основі контролера нечіткої логіки.
В статье рассмотрен принцип создания системы управления смесительным комплексом на основе алгоритмов нечеткого моделирования. Приведена структурная схема и раскрыты результаты исследования работы системы контроля параметров смеси на основе контролера нечеткой логики.
The article describes the principle of creating a mixing complex management system based on fuzzy modeling algorithms. The block diagram and the research results of mixture control parameters system based on fuzzy logic controller are shown.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/3236
Располагается в коллекциях:Наукові публікації (статті)
Вісник КНУТД
Кафедра комп'ютерної інженерії та електромеханіки (КІЕМ)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
V68_P017-021.pdf550,68 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.