Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/3236
Назва: Створення системи контролю параметрів суміші сипких компонентів на основі контролера нечіткої логіки
Автори: Біла, Т. Я.
Стаценко, В. В.
Ключові слова: checking system
friable components
inspector of fuzzy logic
система контроля
сыпучие компоненты
контролер нечеткой логики
система контролю
сипкі компоненти
контролер нечіткої логіки
Дата публікації: 2012
Бібліографічний опис: Біла Т. Я. Створення системи контролю параметрів суміші сипких компонентів на основі контролера нечіткої логіки [Текст] / Т. Я. Біла, В. В. Стаценко // Вісник Київського національного університету технологій та дизайну. - 2012. - № 6 (68). - C. 17-21.
Source: Вісник Київського національного університету технологій та дизайну
Короткий огляд (реферат): У статті розглянуто принципи створення системи керування змішувальним комплексом на основі алгоритмів нечіткого моделювання. Наведено структурну схему та розкрито результати дослідження роботи системи контролю параметрів суміші на основі контролера нечіткої логіки.
В статье рассмотрен принцип создания системы управления смесительным комплексом на основе алгоритмов нечеткого моделирования. Приведена структурная схема и раскрыты результаты исследования работы системы контроля параметров смеси на основе контролера нечеткой логики.
The article describes the principle of creating a mixing complex management system based on fuzzy modeling algorithms. The block diagram and the research results of mixture control parameters system based on fuzzy logic controller are shown.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/3236
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації (статті)
Вісник КНУТД
Кафедра комп'ютерної інженерії та електромеханіки (КІЕМ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
V68_P017-021.pdf550,68 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.