Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/3365Повний запис метаданих
| Поле DC | Значення | Мова |
|---|---|---|
| dc.contributor.author | Зінченко, О. В. | - |
| dc.date.accessioned | 2016-12-12T09:50:23Z | - |
| dc.date.available | 2016-12-12T09:50:23Z | - |
| dc.date.issued | 2005 | - |
| dc.identifier.citation | Зінченко О. В. Особливості організації контролю заготівлі молочної сировини / О. В. Зінченко // Wyksztalcenie inauka bez granic - ’2005 : Matenaly И Miçdzynarodowej naukowe-praktycznej konferencji (19-27 grudnia 2005 roku). — Przemysl: Sp. Z o.o. “Nauka i studia”, 2005. — C. 80-82. | uk |
| dc.identifier.uri | https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/3365 | - |
| dc.language.iso | uk | uk |
| dc.publisher | Nauka i studia | uk |
| dc.title | Особливості організації контролю заготівлі молочної сировини | uk |
| dc.type | Article | uk |
| local.subject.section | Економіка, фінанси, менеджмент | uk |
| local.subject.faculty | Факультет економіки та бізнесу | uk |
| local.subject.department | Кафедра обліку і аудиту | uk |
| local.conference.location | Przemysl | uk |
| local.conference.date | 2005-12-19 | - |
| local.conference.name | Wyksztalcenie inauka bez granic - ’2005 | uk |
| local.subject.method | 0 | uk |
| Розташовується у зібраннях: | Матеріали наукових конференцій та семінарів Кафедра фінансів (ФН) | |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| 20161207_510.pdf | 184,12 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.