Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/3365
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЗінченко, О. В.-
dc.date.accessioned2016-12-12T09:50:23Z-
dc.date.available2016-12-12T09:50:23Z-
dc.date.issued2005-
dc.identifier.citationЗінченко О. В. Особливості організації контролю заготівлі молочної сировини / О. В. Зінченко // Wyksztalcenie inauka bez granic - ’2005 : Matenaly И Miçdzynarodowej naukowe-praktycznej konferencji (19-27 grudnia 2005 roku). — Przemysl: Sp. Z o.o. “Nauka i studia”, 2005. — C. 80-82.uk
dc.identifier.urihttps://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/3365-
dc.language.isoukuk
dc.publisherNauka i studiauk
dc.titleОсобливості організації контролю заготівлі молочної сировиниuk
dc.typeArticleuk
local.subject.sectionЕкономіка, фінанси, менеджментuk
local.subject.facultyФакультет економіки та бізнесуuk
local.subject.departmentКафедра обліку і аудитуuk
local.conference.locationPrzemysluk
local.conference.date2005-12-19-
local.conference.nameWyksztalcenie inauka bez granic - ’2005uk
local.subject.method0uk
Розташовується у зібраннях:Матеріали наукових конференцій та семінарів
Кафедра фінансів та бізнес-консалтингу (ФБК)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
20161207_510.pdf184,12 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.