Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/3365
Назва: | Особливості організації контролю заготівлі молочної сировини |
Автори: | Зінченко, О. В. |
Дата публікації: | 2005 |
Видавництво: | Nauka i studia |
Бібліографічний опис: | Зінченко О. В. Особливості організації контролю заготівлі молочної сировини / О. В. Зінченко // Wyksztalcenie inauka bez granic - ’2005 : Matenaly И Miçdzynarodowej naukowe-praktycznej konferencji (19-27 grudnia 2005 roku). — Przemysl: Sp. Z o.o. “Nauka i studia”, 2005. — C. 80-82. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/3365 |
Faculty: | Факультет економіки та бізнесу |
Department: | Кафедра обліку і аудиту |
Розташовується у зібраннях: | Матеріали наукових конференцій та семінарів Кафедра фінансів та бізнес-консалтингу (ФБК) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
20161207_510.pdf | 184,12 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.