Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/3365
Title: Особливості організації контролю заготівлі молочної сировини
Authors: Зінченко, О. В.
Issue Date: 2005
Publisher: Nauka i studia
Citation: Зінченко О. В. Особливості організації контролю заготівлі молочної сировини / О. В. Зінченко // Wyksztalcenie inauka bez granic - ’2005 : Matenaly И Miçdzynarodowej naukowe-praktycznej konferencji (19-27 grudnia 2005 roku). — Przemysl: Sp. Z o.o. “Nauka i studia”, 2005. — C. 80-82.
URI: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/3365
Faculty: Факультет економіки та бізнесу
Department: Кафедра обліку і аудиту
Appears in Collections:Матеріали наукових конференцій та семінарів
Кафедра фінансів та бізнес-консалтингу (ФБК)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
20161207_510.pdf184,12 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.