Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/4218
Title: Дослідження впливу клейових композицій та НВЧ-опромінення на міцність кріплення підошов до верху взуття клейового методу кріплення
Authors: Олійникова, В. В.
Бабич, А. І.
Вуштей, О. А.
Марущенко, О. В.
Keywords: adhesive соппесtіоn
microwave radiation
temperature
adhesive composition
состав
клеевая композиция
облучение
прочность крепления
клеевой метод
температура
Issue Date: 2011
Citation: Дослідження впливу клейових композицій та НВЧ-опромінення на міцність кріплення підошов до верху взуття клейового методу кріплення [Текст] / В. В. Олійникова, А. І. Бабич, О. А. Вуштей, О. В. Марущенко // Легка промисловість. - 2011. - № 4. - C. 38-39.
Source: Легка промисловість
Abstract: Исследована химическая природа адгезии полиуретановых клеев и влияние НВЧ-энергии на прочность приклеивания полиуретановой подошвы к верху обуви. Клеи должны обеспечивать не только высокую прочность клеевого соединения, а и сохранение прочностных показателей в процессе работы при повышенных температурах. Изучено влияние состава клеевой композиции и НВЧ-облучения на прочностные крепления подошв к верху обуви клеевого метода крепления после облучения НВЧ-энергией.
We iпvestigated the chemical пature ot adhesioп of polyurethaпe adhesives and the effect of microwave energy оп the bondiпg streпgth of polyurethane soles to uppers. Adhesive should provide not опlу high streпgth adhesive соппесtіоп, but also save. Streпgth iпdicators in the process at elevated temperatures. The іпfluепсе of adhesive composition апd microwave-radiatioп оп the streпgth of fasteпiпg soles to uppers glue method ot attachmeпt after microwave radiatioп-energy.
URI: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/4218
Appears in Collections:Журнал «Легка промисловість»
Наукові публікації (статті)
Кафедра технології моди (ТМ)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
LP_4_2011_P_038-039.pdf4,41 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.