Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/4346
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorЩербак, О. В.-
dc.contributor.authorЗаварзін, О. О.-
dc.date.accessioned2017-01-30T09:34:49Z-
dc.date.available2017-01-30T09:34:49Z-
dc.date.issued2016-
dc.identifier.citationЩербак О. В. Особливості формування інтер’єру приміщень закладів громадського харчування при університетах / О. В. Щербак, О. О. Заварзін // Тези доповідей XV Всеукраїнської наукової конференції молодих учених та студентів "Наукові розробки молоді на сучасному етапі". Т. 1 : Секція "Нові наукомісткі технології виробництва матеріалів, виробів широкого вжитку та спеціального призначення" : 28-29 квітня 2016 р. — К. : КНУТД, 2016. — С. 224.uk
dc.identifier.urihttps://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/4346-
dc.language.isoukuk
dc.publisherКНУТДuk
dc.titleОсобливості формування інтер’єру приміщень закладів громадського харчування при університетахuk
dc.typeThesisuk
local.conference.locationКиївuk
local.conference.date2016-04-28-
local.conference.nameНаукові розробки молоді на сучасному етапіuk
local.subject.method0uk
local.conference.sectionНові наукомісткі технології виробництва матеріалів, виробів широкого вжитку та спеціального призначенняuk
local.conference.subsectionКомп'ютерний дизайн інтер'єру і меблівuk
Располагается в коллекциях:Кафедра дизайну інтер'єру і меблів (ДІМ)
Наукові розробки молоді на сучасному етапі

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
20160428-29_ТЕZY_V1_P224.pdf251,65 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.