Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/4346
Title: Особливості формування інтер’єру приміщень закладів громадського харчування при університетах
Authors: Щербак, О. В.
Заварзін, О. О.
Issue Date: 2016
Publisher: КНУТД
Citation: Щербак О. В. Особливості формування інтер’єру приміщень закладів громадського харчування при університетах / О. В. Щербак, О. О. Заварзін // Тези доповідей XV Всеукраїнської наукової конференції молодих учених та студентів "Наукові розробки молоді на сучасному етапі". Т. 1 : Секція "Нові наукомісткі технології виробництва матеріалів, виробів широкого вжитку та спеціального призначення" : 28-29 квітня 2016 р. — К. : КНУТД, 2016. — С. 224.
URI: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/4346
Appears in Collections:Кафедра дизайну інтер'єру і меблів (ДІМ)
Наукові розробки молоді на сучасному етапі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
20160428-29_ТЕZY_V1_P224.pdf251,65 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.