Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/595
Назва: Вплив системи факторів на управління змінами на промисловому підприємстві
Автори: Гайдей, О. О.
Ключові слова: factors
tendencies
phases
changes
change management
факторы
тенденции
фазы
изменения
управление измененями
фактори
тенденції
фази
зміни
управління змінами
Дата публікації: 2015
Бібліографічний опис: Гайдей О. О. Вплив системи факторів на управління змінами на промисловому підприємстві / О. О. Гайдей // Вісник Київського національного університету технологій та дизайну. - 2015. - № 4 (89) : Серія "Економічні науки". - C. 52-63.
Source: Вісник Київського національного університету технологій та дизайну
Короткий огляд (реферат): Для досягнення мети був проведений аналіз методології досліджень даної проблеми вітчизняними і зарубіжними вченими та визначені основні напрямки розвитку даної ідеї в подальших дослідженнях. У результаті проведених досліджень розкрита важлива особливість змін на сучасному підприємстві за рахунок фактору часу. Для подальшого вивчення змін, як складових процесу управління підприємством, визначено етапи виникнення та розвитку змін і п’ять ключових точок. Узагальнені основні фази зародження та розвитку змін промислового підприємства, розглянуто питання розширення сфери варіантів розвитку дій та впровадження змін. Для підвищення ефективності функціонування підприємства в сучасних умовах визначена необхідність дотримання відповідних принципів, сутність яких розкривається в результатах досліджень. Розглядаючи зміни, які не мають правил і норм, виокремлюються як об’єктивні, так і суб’єктивні фактори впливу. Запропоновано загальний підхід до управління змін та два напрями управління змінами. Узагальнені основні фази зародження та розвитку змін, запропонований загальний підхід до управління змінами на промисловому підприємстві. Запропонований загальний підхід до управління змінами на промислових підприємствах може бути використаний у практичній діяльності управління змінами на підприємстві з метою підвищення ефективності його функціонування в сучасних умовах.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/595
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації (статті)
Вісник КНУТД

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
V89_P052-063.pdf307,73 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.