Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/6209
Название: Використання іонселективних електродів для визначення вмісту антибіотиків в молочних продуктах
Другие названия: Use of ion selective electrodes for determination of antibiotics in dairy products
Авторы: Ткач, Володимир Іванович
Деркач, Тетяна Михайлівна
Коренчук, Оксана Вікторівна
Ключевые слова: іонселективні електроди
антибіотики
молочні продукти
ion selective electrodes
antibiotics
dairy products
Дата публикации: 2006
Библиографическое описание: Деркач Т. М. Використання іонселективних електродів для визначення вмісту антибіотиків в молочних продуктах // Т. М. Деркач, В. І. Ткач, О. В. Коренчук // Прогресивні техніка і технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб. наук. праць. - ХДУХТ, Харків, 2006. - Вип 1 (30). - С. 313-317.
Source: Прогресивні техніка і технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі
Краткий осмотр (реферат): Розглянуто можливість використання іонселективного електроду з пластифікованою мембраною з асоціату органічного катіона й аніона гетерополікислоти для визначення вмісту окситетрацикліну в харчових продуктах.
The prospects of the use of an ion selective electrode with a plasticized membrane, which is composed of an associate of organic cations with heteropolyacid anions, were considered for the determination of oxytetracycline in foodstuffs.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/6209
Faculty: Факультет хімічних та біофармацевтичних технологій
Department: Кафедра промислової фармації
ISSN: 2312-3990
Располагается в коллекциях:Наукові публікації (статті)
Кафедра промислової фармації (ПФ)
Кафедра професійної освіти в сфері технологій та дизайну (ПОСТД)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
HTUHT_2006_rev.pdfОсновна стаття411,96 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.