Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/6209
Title: Використання іонселективних електродів для визначення вмісту антибіотиків в молочних продуктах
Other Titles: Use of ion selective electrodes for determination of antibiotics in dairy products
Authors: Ткач, Володимир Іванович
Деркач, Тетяна Михайлівна
Коренчук, Оксана Вікторівна
Keywords: іонселективні електроди
антибіотики
молочні продукти
ion selective electrodes
antibiotics
dairy products
Issue Date: 2006
Citation: Деркач Т. М. Використання іонселективних електродів для визначення вмісту антибіотиків в молочних продуктах // Т. М. Деркач, В. І. Ткач, О. В. Коренчук // Прогресивні техніка і технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб. наук. праць. - ХДУХТ, Харків, 2006. - Вип 1 (30). - С. 313-317.
Source: Прогресивні техніка і технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі
Abstract: Розглянуто можливість використання іонселективного електроду з пластифікованою мембраною з асоціату органічного катіона й аніона гетерополікислоти для визначення вмісту окситетрацикліну в харчових продуктах.
The prospects of the use of an ion selective electrode with a plasticized membrane, which is composed of an associate of organic cations with heteropolyacid anions, were considered for the determination of oxytetracycline in foodstuffs.
URI: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/6209
Faculty: Факультет хімічних та біофармацевтичних технологій
Department: Кафедра промислової фармації
ISSN: 2312-3990
Appears in Collections:Наукові публікації (статті)
Кафедра промислової фармації (ПФ)
Кафедра професійної освіти в сфері технологій та дизайну (ПОСТД)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
HTUHT_2006_rev.pdfОсновна стаття411,96 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.