Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
                
    
    https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/6209| Назва: | Використання іонселективних електродів для визначення вмісту антибіотиків в молочних продуктах | 
| Інші назви: | Use of ion selective electrodes for determination of antibiotics in dairy products | 
| Автори: | Ткач, Володимир Іванович Деркач, Тетяна Михайлівна Коренчук, Оксана Вікторівна | 
| Ключові слова: | іонселективні електроди антибіотики молочні продукти ion selective electrodes antibiotics dairy products | 
| Дата публікації: | 2006 | 
| Бібліографічний опис: | Деркач Т. М. Використання іонселективних електродів для визначення вмісту антибіотиків в молочних продуктах // Т. М. Деркач, В. І. Ткач, О. В. Коренчук // Прогресивні техніка і технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб. наук. праць. - ХДУХТ, Харків, 2006. - Вип 1 (30). - С. 313-317. | 
| Source: | Прогресивні техніка і технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі | 
| Короткий огляд (реферат): | Розглянуто можливість використання іонселективного електроду з пластифікованою мембраною з асоціату органічного катіона й аніона гетерополікислоти для визначення вмісту окситетрацикліну в харчових продуктах. The prospects of the use of an ion selective electrode with a plasticized membrane, which is composed of an associate of organic cations with heteropolyacid anions, were considered for the determination of oxytetracycline in foodstuffs. | 
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/6209 | 
| Faculty: | Факультет хімічних та біофармацевтичних технологій | 
| Department: | Кафедра промислової фармації | 
| ISSN: | 2312-3990 | 
| Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації (статті) Кафедра промислової фармації (ПФ) Кафедра професійної освіти в сфері технологій та дизайну (ПОСТД) | 
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| HTUHT_2006_rev.pdf | Основна стаття | 411,96 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити | 
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.
