Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/628
Назва: Принципи організації простору спортивно-оздоровчого комплексу для молоді на базі промислової будівлі
Автори: Сафронова, О. О.
Пустовіт, Ю. С.
Ключові слова: sports
youth
renovation
adaptation
health
principles
спорт
молодежь
реновация
адаптация
здоровье
принципы
спорт
молодь
реновація
адаптація
здоров’я
принципи
Дата публікації: 2015
Бібліографічний опис: Сафронова О. О. Принципи організації простору спортивно-оздоровчого комплексу для молоді на базі промислової будівлі / О. О. Сафронова, Ю. С. Пустовіт // Вісник Київського національного університету технологій та дизайну. Серія "Технічні науки". - 2015. - № 5 (90). - C. 248-253.
Source: Вісник Київського національного університету технологій та дизайну. Серія "Технічні науки"
Короткий огляд (реферат): Визначити принципи організації простору спортивно-оздоровчого комплексу для молоді на базі промислової будівлі. Використано методи літературно-системного аналізу наукових публікацій, узагальнення аналізу світового досвіду проектування спортивно-оздоровчих комплексів для молоді, зокрема на базі реновації промислової будівлі; проведено соціологічне дослідження через мережу Інтернет. Визначено доцільність та актуальність реновації промислових будівель під спортивно-оздоровчі комплексів для молоді, запропоновані принципи дизайну інтер’єру таких закладів. Виявлені принципи організації інтер’єру спортивно-оздоровчого комплексу для молоді з врахуванням вподобань молоді, а також сучасних тенденцій до адаптивності і поліфункціональності подібних комплексів. Отримані результати можуть бути впроваджені в учбове і реальне проектування.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/628
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації (статті)
Вісник КНУТД
Кафедра дизайну інтер'єру і меблів (ДІМ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
V90_P248-253.pdf498,71 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.