Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/6459
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorВітренко, О. М.uk
dc.contributor.authorРацук, М. Є.uk
dc.contributor.authorСарібєкова, Д. Г.uk
dc.date.accessioned2017-05-26T11:33:30Z-
dc.date.available2017-05-26T11:33:30Z-
dc.date.issued2017
dc.identifier.citationВітренко О. М. Дослідження можливості використання ефірних олій в якості консервантів у складі крему для рук [Текст] / О. М. Вітренко, М. Є. Рацук, Д. Г. Сарібєкова // Вісник Київського національного університету технологій та дизайну. Серія Технічні науки. - 2017. - № 2 (108). - C. 127-133.uk
dc.identifier.issn1813-6796
dc.identifier.urihttps://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/6459-
dc.description.abstractРезультати досліджень можуть бути використані при виготовленні кремів для рук.uk
dc.description.abstractРезультаты исследований могут быть использованы при изготовлении крема для рук.ru
dc.description.abstractThe results of researches can be used on at making of hand cream.en
dc.languageuk
dc.subjectessential oilsen
dc.subjecthand creamen
dc.subjectcanning propertiesen
dc.subjectmicrobiological indexesen
dc.subjectbacterial and mushroom microfloraen
dc.subjectэфирные маслаru
dc.subjectкрем для рукru
dc.subjectконсервирующие свойстваru
dc.subjectмикробиологические показателиru
dc.subjectбактериальная и грибная микрофлораru
dc.subjectефірні оліїuk
dc.subjectкрем для рукuk
dc.subjectконсервуючі властивостіuk
dc.subjectмікробіологічні показникиuk
dc.subjectбактеріальна та грибна мікрофлораuk
dc.titleДослідження можливості використання ефірних олій в якості консервантів у складі крему для рукuk
dc.typeArticle
local.contributor.altauthorVitrenko, O. N.en
local.contributor.altauthorRacuk, M. E.en
local.contributor.altauthorSaribyekova, D. G.en
local.contributor.altauthorВитренко, О. Н.ru
local.contributor.altauthorРацук, М. Е.ru
local.contributor.altauthorСарибекова, Д. Г.ru
local.subject.sectionТехнології хімічні, біологічні, фармацевтичніuk
local.sourceВісник Київського національного університету технологій та дизайну. Серія Технічні наукиuk
local.source.number№ 2 (108)uk
local.subject.method0
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації (статті)
Вісник КНУТД

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
V108_P127-133.pdf393,97 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.