Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/6459
Назва: Дослідження можливості використання ефірних олій в якості консервантів у складі крему для рук
Автори: Вітренко, О. М.
Рацук, М. Є.
Сарібєкова, Д. Г.
Ключові слова: essential oils
hand cream
canning properties
microbiological indexes
bacterial and mushroom microflora
эфирные масла
крем для рук
консервирующие свойства
микробиологические показатели
бактериальная и грибная микрофлора
ефірні олії
крем для рук
консервуючі властивості
мікробіологічні показники
бактеріальна та грибна мікрофлора
Дата публікації: 2017
Бібліографічний опис: Вітренко О. М. Дослідження можливості використання ефірних олій в якості консервантів у складі крему для рук [Текст] / О. М. Вітренко, М. Є. Рацук, Д. Г. Сарібєкова // Вісник Київського національного університету технологій та дизайну. Серія Технічні науки. - 2017. - № 2 (108). - C. 127-133.
Source: Вісник Київського національного університету технологій та дизайну. Серія Технічні науки
Короткий огляд (реферат): Результати досліджень можуть бути використані при виготовленні кремів для рук.
Результаты исследований могут быть использованы при изготовлении крема для рук.
The results of researches can be used on at making of hand cream.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/6459
ISSN: 1813-6796
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації (статті)
Вісник КНУТД

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
V108_P127-133.pdf393,97 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.