Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/6459
Title: Дослідження можливості використання ефірних олій в якості консервантів у складі крему для рук
Authors: Вітренко, О. М.
Рацук, М. Є.
Сарібєкова, Д. Г.
Keywords: essential oils
hand cream
canning properties
microbiological indexes
bacterial and mushroom microflora
эфирные масла
крем для рук
консервирующие свойства
микробиологические показатели
бактериальная и грибная микрофлора
ефірні олії
крем для рук
консервуючі властивості
мікробіологічні показники
бактеріальна та грибна мікрофлора
Issue Date: 2017
Citation: Вітренко О. М. Дослідження можливості використання ефірних олій в якості консервантів у складі крему для рук [Текст] / О. М. Вітренко, М. Є. Рацук, Д. Г. Сарібєкова // Вісник Київського національного університету технологій та дизайну. Серія Технічні науки. - 2017. - № 2 (108). - C. 127-133.
Source: Вісник Київського національного університету технологій та дизайну. Серія Технічні науки
Abstract: Результати досліджень можуть бути використані при виготовленні кремів для рук.
Результаты исследований могут быть использованы при изготовлении крема для рук.
The results of researches can be used on at making of hand cream.
URI: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/6459
ISSN: 1813-6796
Appears in Collections:Наукові публікації (статті)
Вісник КНУТД

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
V108_P127-133.pdf393,97 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.