Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/6739
Название: | Вплив механохімічної активації на антикорозійні властивості водного екстракта шкаралупи волоського горіха |
Авторы: | Ліпатов, С. Ю. |
Ключевые слова: | відходи харчової промисловості антикорозійний захист шкаралупа кісточкових матеріалів лакофарбові покриття |
Дата публикации: | 2017 |
Издательство: | Київський національний університет технологій та дизайну |
Библиографическое описание: | Ліпатов С. Ю. Вплив механохімічної активації на антикорозійні властивості водного екстракта шкаралупи волоського горіха / С. Ю. Ліпатов // Мехатронні системи: інновації та інжиніринг : тези доп. міжнар. наук.-практ. конф. (15 червня 2017 р., м. Київ) / відп. за вип. М. А. Зенкін. - К. : КНУТД, 2017. - С. 181-182. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/6739 |
Располагается в коллекциях: | Мехатронні системи: інновації та інжиніринг |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
MSIE2017_P181-182.pdf | 389,86 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.