Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
                
    
    https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/6739| Назва: | Вплив механохімічної активації на антикорозійні властивості водного екстракта шкаралупи волоського горіха | 
| Автори: | Ліпатов, С. Ю. | 
| Ключові слова: | відходи харчової промисловості антикорозійний захист шкаралупа кісточкових матеріалів лакофарбові покриття | 
| Дата публікації: | 2017 | 
| Видавництво: | Київський національний університет технологій та дизайну | 
| Бібліографічний опис: | Ліпатов С. Ю. Вплив механохімічної активації на антикорозійні властивості водного екстракта шкаралупи волоського горіха / С. Ю. Ліпатов // Мехатронні системи: інновації та інжиніринг : тези доп. міжнар. наук.-практ. конф. (15 червня 2017 р., м. Київ) / відп. за вип. М. А. Зенкін. - К. : КНУТД, 2017. - С. 181-182. | 
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/6739 | 
| Розташовується у зібраннях: | Мехатронні системи: інновації та інжиніринг | 
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| MSIE2017_P181-182.pdf | 389,86 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити | 
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.
