Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/716
Назва: Особливості цінних паперів як інструменту інвестиційної діяльності банку
Автори: Квасова, О. П.
Ключові слова: securities
turnover of securities
Government securities
investment activities of banks (investment banking)
ценные бумаги
цикл обращения ценных бумаг
государственные ценные бумаги
инвестиционная деятельность банков
цінні папери
цикл обігу цінних паперів
державні цінні папери
інвестиційна діяльність банків
Дата публікації: 2014
Бібліографічний опис: Квасова О. П. Особливості цінних паперів як інструменту інвестиційної діяльності банку [Текст] / О. П. Квасова // Вісник Київського національного університету технологій та дизайну. - 2014. - № 3 (77). - C. 57-63.
Source: Вісник Київського національного університету технологій та дизайну
Короткий огляд (реферат): Виявлення особливостей цінних паперів як дієвого інструменту здійснення інвестиційної діяльності банків. При проведенні дослідження використовувались діалектичний метод пізнання, метод аналізу і синтезу, економіко-статистичні методи. При дослідженні класифікації цінних паперів використовувались методи співставлення, групування, історико-економічного аналізу. В результаті проведеного дослідження виявлено, що інвестування банків в цінні папери має 5 стадій, які характеризують його здатність генерувати дохід. Динаміка та співвідношення активів і вкладень банків в цінні папери свідчать про зростання інтересу банків до інвестиційної діяльності на ринку цінних паперів, де особливого значення набувають державні цінні папери. Пропонується додатково здійснювати класифікацію цінних паперів за запропонованими характеристиками. Розроблений цикл обігу цінних паперів, який визначає залежність доходу за ними від часу, доповнює теоретичні засади інвестування. Запропонована класифікація цінних паперів може бути використана при внесенні змін в законодавчі акти України.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/716
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації (статті)
Вісник КНУТД

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
V77_P057-063.pdf248,43 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.