Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/7426
Название: Підвищення конкурентоспроможності підприємства
Другие названия: Повышение конкурентоспособности предприятия
Improving the competitiveness of the enterprise
Авторы: Стеценко, К.
Безус, П. І.
Ключевые слова: конкуренція
конкурентоспроможність
ринок
продукція
підвищення конкурентоспроможності
Дата публикации: 2017
Издательство: Київський національний університет технологій та дизайну
Библиографическое описание: Стеценко К. Підвищення конкурентоспроможності підприємства / К. Стеценко, П. І. Безус // Актуальні проблеми інноваційного розвитку кластерного підприємництва в Україні : зб. ст. за матеріалами Всеукр. наук.-практ. конф. (30 березня 2017 р., м. Київ). - К. : КНУТД, 2017. - С. 325-329.
Краткий осмотр (реферат): У статті розглядається конкурентоспроможність підприємства, фактори, які її визначають та запропоновано шляхи підвищення конкурентоспроможності підприємства. Узагальнено основні підходи до визначення сутності понять "конкуренція" та "конкурентоспроможність".
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/7426
Располагается в коллекциях:Актуальні проблеми інноваційного розвитку кластерного підприємництва в Україні

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
20170330_Cluster_P325-329.pdf330,34 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.