Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/7515
Название: | Удосконалення технологічних параметрів ниткових з'єднань при виготовленні одягу та аксесуарів клаптевою технікою «печворк» |
Авторы: | Бакан, Л. А. Оболенська, Г. В. |
Ключевые слова: | величина коефіцієнта тангенціального опору печворк |
Дата публикации: | 2017 |
Издательство: | Київський національний університет технологій та дизайну |
Библиографическое описание: | Оболенська Г. В. Удосконалення технологічних параметрів ниткових з'єднань при виготовленні одягу та аксесуарів клаптевою технікою «печворк» / Г. В.Оболенська; наук. кер. Л. А. Бакан // Наукові розробки молоді на сучасному етапі : тези доповідей XVI Всеукраїнської наукової конференції молодих вчених та студентів (27-28 квітня 2017 р., Київ). - К. : КНУТД, 2017. - Т. 1 : Сучасні матеріали і технології виробництва виробів широкого вжитку та спеціального призначення. - С. 21-22. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/7515 |
Располагается в коллекциях: | Сучасні матеріали і технології виробництва виробів широкого вжитку та спеціального призначення Кафедра моди та стилю (МС) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
NRMSE2017_V1_P021-022.pdf | 554,64 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.