Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/7735
Название: Основні напрями покращення якості продукції
Авторы: Бреус, Світлана Василівна
Москалець, М. В.
Ключевые слова: якість продукції
підприємство
напрями покращення якості продукції
конкурентоспроможність продукції
Дата публикации: 2017
Издательство: Київський національний університет технологій та дизайну
Библиографическое описание: Москалець М. В. Основні напрями покращення якості продукції / М. В. Москалець ; наук. кер. С. В. Бреус // Наукові розробки молоді на сучасному етапі : тези доповідей XVI Всеукраїнської наукової конференції молодих вчених та студентів (27-28 квітня 2017 р., Київ). - К. : КНУТД, 2017. - Т. 3 : Економіка інноваційної діяльності підприємств. - С. 39-40.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/7735
Faculty: Факультет економіки та бізнесу
Department: Кафедра менеджменту та публічного адміністрування
Располагается в коллекциях:Кафедра управління та смарт-інновацій (УСІ)
Економіка інноваційної діяльності підприємств

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
NRMSE2017_V3_P039-040.pdf370,3 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.