Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/7944
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.advisorЩербак, В. Г.-
dc.contributor.authorКузьменко, Ю. Г.-
dc.date.accessioned2017-11-03T13:13:26Z-
dc.date.available2017-11-03T13:13:26Z-
dc.date.issued2017-
dc.identifier.citationКузьменко Ю. Г. Особливості розвитку та проблематика сфери кейтерингу / Ю. Г. Кузьменко ; наук. кер. В. Г. Щербак // Наукові розробки молоді на сучасному етапі : тези доповідей XVI Всеукраїнської наукової конференції молодих вчених та студентів (27-28 квітня 2017 р., Київ). - К. : КНУТД, 2017. - Т. 3 : Економіка інноваційної діяльності підприємств. - С. 248-249.uk
dc.identifier.urihttps://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/7944-
dc.language.isoukuk
dc.publisherКиївський національний університет технологій та дизайнуuk
dc.subjectресторанний бізнесuk
dc.subjectкейтерингове обслуговуванняuk
dc.subjectкейтерuk
dc.subjectкейтерингова компаніяuk
dc.titleОсобливості розвитку та проблематика сфери кейтерингуuk
dc.typeThesisuk
local.subject.facultyФакультет економіки та бізнесуuk
local.subject.departmentКафедра підприємництва та бізнесуuk
local.conference.locationКиївuk
local.conference.date2017-04-28-
local.conference.nameНаукові розробки молоді на сучасному етапіuk
local.subject.method0uk
local.conference.sectionЕкономіка інноваційної діяльності підприємствuk
local.conference.subsectionІнноваційне підприємництвоuk
Розташовується у зібраннях:Економіка інноваційної діяльності підприємств
Кафедра підприємництва та бізнесу (ПБ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
NRMSE2017_V3_P248-249.pdf446,33 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.