Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/7944
Title: Особливості розвитку та проблематика сфери кейтерингу
Authors: Щербак, В. Г.
Кузьменко, Ю. Г.
Keywords: ресторанний бізнес
кейтерингове обслуговування
кейтер
кейтерингова компанія
Issue Date: 2017
Publisher: Київський національний університет технологій та дизайну
Citation: Кузьменко Ю. Г. Особливості розвитку та проблематика сфери кейтерингу / Ю. Г. Кузьменко ; наук. кер. В. Г. Щербак // Наукові розробки молоді на сучасному етапі : тези доповідей XVI Всеукраїнської наукової конференції молодих вчених та студентів (27-28 квітня 2017 р., Київ). - К. : КНУТД, 2017. - Т. 3 : Економіка інноваційної діяльності підприємств. - С. 248-249.
URI: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/7944
Faculty: Факультет економіки та бізнесу
Department: Кафедра підприємництва та бізнесу
Appears in Collections:Економіка інноваційної діяльності підприємств
Кафедра підприємництва та бізнесу (ПБ)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
NRMSE2017_V3_P248-249.pdf446,33 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.