Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/9120
Название: Організаційно-інформаційна модель удосконалення обліку та контролю на прикладі витрат
Другие названия: Организационно-информационная модель совершенствования бухгалтерского учета и контроля за расходами
Авторы: Скрипник, Маргарита Іванівна
Сльозко, Тетяна Михайлівна
Ключевые слова: облік
контроль
інформація
управління
модель
функція
Дата публикации: 2017
Издательство: ОДАБА
Библиографическое описание: Скрипник М. І. Організаційно-інформаційна модель удосконалення обліку та контролю на прикладі витрат / М. І. Скрипник, Т. М. Сльозко // Економіка та управління: сучасний стан і перспективи розвитку : матеріали ІІІ Міжнародної науково-практичної конференції, м. Одеса, 23-24 листопада 2017 р. – Ч. 1-3. – Одеса : ОДАБА, 2017. – С. 196-200.
Краткий осмотр (реферат): Показана цільова орієнтація функцій обліку та контролю витрат у забезпеченні життєдіяльності управлінського циклу підприємства, що визначається його розмірами, організаційною структурою та формами розподілу праці у ньому. Обґрунтовані заходи щодо їх виконання, що являє собою взаємозв’язок між науковим ступенем пізнання об’єкту, з одного боку, та його нерозривним зв’язком з практичним застосуванням у керуванні підприємством – з іншого. Виконання мети і завдань можливі на підставі раціональної організації обліку та контролю витрат, що дозволить правильно і своєчасно отримувати достовірну інформацію, яка відповідатиме на запити користувачів з тим, щоб оперативно впливати на економічний стан господарюючого суб’єкту, вживати своєчасні заходи для його ефективного функціонування в ринковому середовищі.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/9120
Faculty: Факультет економіки та бізнесу
Department: Кафедра обліку і аудиту
Располагается в коллекциях:Матеріали наукових конференцій та семінарів
Кафедра фінансів та бізнес-консалтингу (ФБК)



Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.