Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/9402
Назва: Принципи архітектурно-планувальної організації багатоповерхових автостоянок
Автори: Кисіль, Світлана Сергіївна
Ключові слова: багатоповерхова автостоянка
нормативна документація
архітектурно-планувальна організація
структура міста
об’ємно-просторове рішення
Дата публікації: 2018
Видавництво: КНУТД
Бібліографічний опис: Кисіль С. С. Принципи архітектурно-планувальної організації багатоповерхових автостоянок : монографія / С. С. Кисіль. – Київ : КНУТД, 2018. – 168 с.
Короткий огляд (реферат): Монографія присвячена проблемам системного зв’язку функціонально-планувальних, конструктивних, інженерно-технологічних рішень формування архітектури споруд багатоповерхових автостоянок із урахуванням їх доцільного просторового розміщення у структурі міст, доступності, безбар’єрності, універсальності і багатофункціональності планування, художньо-естетичного візуального сприйняття, методичним підходам до оцінки економічної ефективності та екологічної компенсації забруднення навколишнього середовища від переміщення автомобілів у них. Висвітлені соціально-економічні передумови становлення споруди багатоповерхової автостоянки у типологічному ряді, узагальнено світовий і вітчизняний досвід проектування і будівництва та удосконалено існуючу класифікацію багатоповерхових автостоянок із введенням нових ознак. Розроблено і запропоновано пропозиції з номенклатури перспективних типів багатоповерхових автостоянок: монофункціональні – без автообслуговування та багатофункціональні – з автосервісом. Монографія становить інтерес як для архітекторів, так і для будівельників – науковців, проектувальників, викладачів, аспірантів і студентів вищих навчальних закладів, які проходять підготовку за фахом "Архітектура", "Будівництво" та "Дизайн".
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/9402
Faculty: Факультет дизайну
Department: Кафедра дизайну інтер'єру і меблів
ISBN: 978-617-7239-34-4
Розташовується у зібраннях:Наукові видання (Монографії)
Кафедра дизайну інтер'єру і меблів (ДІМ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Cover2018.63_Image005.jpg55,92 kBJPEGЕскіз
Переглянути/Відкрити
Kisil_mono_Titul_Zmist_Vstup.pdf272,08 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити
Kisil_mono.pdf25,92 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.