Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/9490
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorМихалко, А. О.-
dc.date.accessioned2018-06-14T14:46:25Z-
dc.date.available2018-06-14T14:46:25Z-
dc.date.issued2017-
dc.identifier.citationМихалко А. О. Принципи і підходи оцінки якості та безпечності туристичного продукту за споживчими властивостями / А. О. Михалко // Inżynieria I technologia. European Scientific Conference. Theory. Practice : zbiór artykułów naukowych konferencji Miedzynarodowej naukowo-praktycznej, Warszawa (30.07.2017-31.07.2017). – Warszawa : Wydawca: Sp. z o.o. «Diamond trading tour», 2017. – Str. 5-9.uk
dc.identifier.urihttps://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/9490-
dc.description.abstractУ статті описані результати проведених досліджень щодо визначення факторів, які впливають на споживчі властивості туристичного продукту (послуги) і обумовлюють його якість і безпечність. Запропонована структурно-логічна модель, яка дозволяє в залежності від впливаючих факторів формувати швидкоплинні вимоги споживача і проводити постійний їх моніторинг.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherWydawca: Sp. z o.o. "Diamond trading tour"uk
dc.subjectтуристичний продукт (послуга)uk
dc.subjectоцінка якості і безпечностіuk
dc.subjectструктурно-логічна модельuk
dc.subjectспоживчі властивостіuk
dc.titleПринципи і підходи оцінки якості та безпечності туристичного продукту за споживчими властивостямиuk
dc.typeArticleuk
local.subject.sectionМетрологія і стандартизація, контроль складу речовинuk
local.conference.locationWarszawauk
local.conference.date2017-07-30-
local.conference.nameInżynieria I technologia. European Scientific Conference. Theory. Practiceuk
local.subject.method0uk
Розташовується у зібраннях:Матеріали наукових конференцій та семінарів

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
20180524_304.pdf262,22 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити
20180524_304_Titul.pdf181,8 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити
20180524_304_Zmist.pdf107,52 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.