Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/9490
Назва: Принципи і підходи оцінки якості та безпечності туристичного продукту за споживчими властивостями
Автори: Михалко, А. О.
Ключові слова: туристичний продукт (послуга)
оцінка якості і безпечності
структурно-логічна модель
споживчі властивості
Дата публікації: 2017
Видавництво: Wydawca: Sp. z o.o. "Diamond trading tour"
Бібліографічний опис: Михалко А. О. Принципи і підходи оцінки якості та безпечності туристичного продукту за споживчими властивостями / А. О. Михалко // Inżynieria I technologia. European Scientific Conference. Theory. Practice : zbiór artykułów naukowych konferencji Miedzynarodowej naukowo-praktycznej, Warszawa (30.07.2017-31.07.2017). – Warszawa : Wydawca: Sp. z o.o. «Diamond trading tour», 2017. – Str. 5-9.
Короткий огляд (реферат): У статті описані результати проведених досліджень щодо визначення факторів, які впливають на споживчі властивості туристичного продукту (послуги) і обумовлюють його якість і безпечність. Запропонована структурно-логічна модель, яка дозволяє в залежності від впливаючих факторів формувати швидкоплинні вимоги споживача і проводити постійний їх моніторинг.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/9490
Розташовується у зібраннях:Матеріали наукових конференцій та семінарів

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
20180524_304.pdf262,22 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити
20180524_304_Titul.pdf181,8 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити
20180524_304_Zmist.pdf107,52 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.