Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/9490
Title: Принципи і підходи оцінки якості та безпечності туристичного продукту за споживчими властивостями
Authors: Михалко, А. О.
Keywords: туристичний продукт (послуга)
оцінка якості і безпечності
структурно-логічна модель
споживчі властивості
Issue Date: 2017
Publisher: Wydawca: Sp. z o.o. "Diamond trading tour"
Citation: Михалко А. О. Принципи і підходи оцінки якості та безпечності туристичного продукту за споживчими властивостями / А. О. Михалко // Inżynieria I technologia. European Scientific Conference. Theory. Practice : zbiór artykułów naukowych konferencji Miedzynarodowej naukowo-praktycznej, Warszawa (30.07.2017-31.07.2017). – Warszawa : Wydawca: Sp. z o.o. «Diamond trading tour», 2017. – Str. 5-9.
Abstract: У статті описані результати проведених досліджень щодо визначення факторів, які впливають на споживчі властивості туристичного продукту (послуги) і обумовлюють його якість і безпечність. Запропонована структурно-логічна модель, яка дозволяє в залежності від впливаючих факторів формувати швидкоплинні вимоги споживача і проводити постійний їх моніторинг.
URI: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/9490
Appears in Collections:Матеріали наукових конференцій та семінарів

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
20180524_304.pdf262,22 kBAdobe PDFView/Open
20180524_304_Titul.pdf181,8 kBAdobe PDFView/Open
20180524_304_Zmist.pdf107,52 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.