Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/9735
Название: | Екологічність та безпечність технологій переробки шкіряної та хутрової сировини |
Авторы: | Романюк, О. О. |
Ключевые слова: | активована вода відмочування м’якшення пікелювання овчина |
Дата публикации: | 2018 |
Издательство: | Київський національний університет технологій та дизайну |
Библиографическое описание: | Романюк О. О. Екологічність та безпечність технологій переробки шкіряної та хутрової сировини / О. О. Романюк // Мехатронні системи: інновації та інжиніринг : тези доповідей II-ої Міжнар. наук.-практ. конф. (15 червня 2018 р., м. Київ) / відп. за вип. М. А. Зенкін. - Київ : КНУТД, 2018. - С. 150-151. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/9735 |
Располагается в коллекциях: | Мехатронні системи: інновації та інжиніринг |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
MSIE2018_P150-151.pdf | 210,49 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.