Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/9735
Название: Екологічність та безпечність технологій переробки шкіряної та хутрової сировини
Авторы: Романюк, О. О.
Ключевые слова: активована вода
відмочування
м’якшення
пікелювання
овчина
Дата публикации: 2018
Издательство: Київський національний університет технологій та дизайну
Библиографическое описание: Романюк О. О. Екологічність та безпечність технологій переробки шкіряної та хутрової сировини / О. О. Романюк // Мехатронні системи: інновації та інжиніринг : тези доповідей II-ої Міжнар. наук.-практ. конф. (15 червня 2018 р., м. Київ) / відп. за вип. М. А. Зенкін. - Київ : КНУТД, 2018. - С. 150-151.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/9735
Располагается в коллекциях:Мехатронні системи: інновації та інжиніринг

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
MSIE2018_P150-151.pdf210,49 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.