Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/9735
Title: Екологічність та безпечність технологій переробки шкіряної та хутрової сировини
Authors: Романюк, О. О.
Keywords: активована вода
відмочування
м’якшення
пікелювання
овчина
Issue Date: 2018
Publisher: Київський національний університет технологій та дизайну
Citation: Романюк О. О. Екологічність та безпечність технологій переробки шкіряної та хутрової сировини / О. О. Романюк // Мехатронні системи: інновації та інжиніринг : тези доповідей II-ої Міжнар. наук.-практ. конф. (15 червня 2018 р., м. Київ) / відп. за вип. М. А. Зенкін. - Київ : КНУТД, 2018. - С. 150-151.
URI: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/9735
Appears in Collections:Мехатронні системи: інновації та інжиніринг
Кафедра теплоенергетики, ресурсоощадності та техногенної безпеки (ТРТБ)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
MSIE2018_P150-151.pdf210,49 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.