Please use this identifier to cite or link to this item:
https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/9735| Title: | Екологічність та безпечність технологій переробки шкіряної та хутрової сировини |
| Authors: | Романюк, О. О. |
| Keywords: | активована вода відмочування м’якшення пікелювання овчина |
| Issue Date: | 2018 |
| Publisher: | Київський національний університет технологій та дизайну |
| Citation: | Романюк О. О. Екологічність та безпечність технологій переробки шкіряної та хутрової сировини / О. О. Романюк // Мехатронні системи: інновації та інжиніринг : тези доповідей II-ої Міжнар. наук.-практ. конф. (15 червня 2018 р., м. Київ) / відп. за вип. М. А. Зенкін. - Київ : КНУТД, 2018. - С. 150-151. |
| URI: | https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/9735 |
| Appears in Collections: | Мехатронні системи: інновації та інжиніринг |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| MSIE2018_P150-151.pdf | 210,49 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.