Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/989
Назва: Сучасні проблеми у процесі відбору та найму персоналу в організації
Автори: Федорова, А. С.
Бокій, В. І.
Ключові слова: selection
recruitment
search workers
correction of problems of selection and recruitment
hiring
search of employees
отбор
найм персонала
поиск сотрудников
коррекция проблем отбора и найма персонала
відбір
найм персоналу
пошук працівників
корекція проблем відбору та найму персоналу
Дата публікації: 2014
Бібліографічний опис: Федорова А. С. Сучасні проблеми у процесі відбору та найму персоналу в організації [Текст] / А. С. Федорова, В. І. Бокій // Вісник Київського національного університету технологій та дизайну. - 2014. - № 1 (75). - C. 187-193.
Source: Вісник Київського національного університету технологій та дизайну
Короткий огляд (реферат): Виділено загальні, цілком універсальні, шляхи корекції проблем, що виникають у процесі відбору та найму персоналу за рахунок системного підходу до реалізації етапів, здійснюваних у рамках процесу найму персоналу. Виокремлено список основних помилок, які сьогодні допускають майже всі організації під час пошуку працівників. Досліджено причини та наслідки неуспішного відбору кандидатів на посаду. Внесено пропозиції щодо корекції проблем відбору та найму персоналу. У статті досліджено сучасні проблеми, що виникають у процесі відбору та найму персоналу на підприємство. Основним завданням при наймі персоналу на роботу є задоволення попиту на працівників у якісному і кількісному співвідношенні. Розгляд ключових принципів організації виробництва, оптимальних систем і процедур, закладених у нових методах управління, відбору та найму персоналу, які залежать вже від конкретних людей, від їх знань, компетентності, кваліфікації, дисципліни, мотивації і т.д.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/989
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації (статті)
Вісник КНУТД

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
V75_P187-193.pdf288,03 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.