Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
русский
English
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
DSpace
JSPUI
DSpace preserves and enables easy and open access to all types of digital content including text, images, moving images, mpegs and data sets
Learn More
Електронний архів КНУТД
Browsing by Author Колісниченко, Т. О.
Jump to:
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
А
Б
В
Г
Д
Е
Є
Ж
З
И
І
Ї
Й
К
Л
М
Н
О
П
Р
С
Т
У
Ф
Х
Ц
Ч
Ш
Щ
Э
Ю
Я
or enter first few letters:
Sort by:
title
issue date
submit date
In order:
Ascending
Descending
Results/Page
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Authors/Record:
All
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Showing results 2 to 13 of 13
< previous
Issue Date
Title
Author(s)
2021
Аромамаркетинг в ресторанному господарстві, як засіб стимулювання додаткових продажів
Коржук, К. В.
;
Колісниченко, Т. О.
2022
Впровадження безконтактних технологій в системі управління готелями
Колісниченко, Т. О.
;
Бойко, В. Є.
2022
Особливості управління готельно-ресторанним бізнесом в умовах воєнного стану та в період післявоєнної розбудови
Колісниченко, Т. О.
2021
Пріоритетні напрями безконтактного обслуговування розвитку інноваційних технологій готельного бізнесу в умовах COVID-19
Бойко, В. Є.
;
Кабанець, О. О.
;
Пшеничний, Б. М.
;
Колісниченко, Т. О.
2021
Роль і значення якості послуг в готельному бізнесі
Харченко, А. А.
;
Колісниченко, Т. О.
2021
Світові досягнення та інноваційні технології в сучасному туристичному та готельно-ресторанному бізнесі
Опанащук, Ю. Я.
;
Колісниченко, Т. О.
;
Вергун, А. М.
2021
Сучасні закономірності управління та цифрова економіка в готельно-ресторанній справі
Фесак, Є. М.
;
Колісниченко, Т. О.
2022
Сучасні тренди в туристичному бізнесі
Колісниченко, Т. О.
;
Богдан, Я. М.
2021
Теоретичні аспекти управління персоналом підприємств готельно-ресторанного господарства
Федоренко, А. О.
;
Колісниченко, Т. О.
2022
Туристичний бізнес: сучасні тренди та стратегії розвитку
Колісниченко, Т. О.
;
Клименко, А. М.
2021
Фуд-дизайн та фудстайлінг – інноваційні напрямки естетичного оформлення і презентації ресторанних страв
Літвінчук, А. Р.
;
Фесак, Є. М.
;
Колісниченко, Т. О.
2022
Харчування військовослужбовців збройних сил України у бойових умовах
Колісниченко, Т. О.