Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/10755
Название: Процес оптимізації предметно-просторового середовища ресторанів в умовах євроінтеграції
Другие названия: The process of optimizing the subject-spatial environment of restaurants in terms of european integration
Авторы: Дудка, Світлана-Роксолана
Ключевые слова: інтер'єр
дизайн
ресторан
євроінтеграція
оптимізація просторів
space optimization
eurointegration
restaurant
design
interior
Дата публикации: 2018
Издательство: Київський національний університет технологій та дизайну
Библиографическое описание: Дудка С.-Р. Процес оптимізації предметно-просторового середовища ресторанів в умовах євроінтеграції / С.-Р. Дудка // Актуальні проблеми сучасного дизайну : збірник матеріалів Міжнародної науково-практичної конференції (20 квітня 2018 р., м. Київ) : у 2-х т. – Київ : КНУТД, 2018. – Т. 2. – С. 148-150.
Краткий осмотр (реферат): В дослідженні проаналізовано сучасний вплив євроінтеграційних процесів на фактор оптимізації предметно просторового середовища закладів громадського харчування, а саме ресторанів. Визначено основні напрямки організації внутрішніх просторів ресторанів за зразком закордонних модних течій та практик. Окреслено основні показники сприйняття внутрішніх просторів ресторанів як якісні та комфортні для працівників та відвідувачів закладу.
The research analyzes the modern influence of European integration processes on the factor of optimization of the subject-spatial environment of catering establishments, namely restaurants. The basic directions of organization of interior spaces of restaurants according to the model of foreign fashion trends and practices are determined. The main indicators of perception of interior spaces of restaurants as high-quality and comfortable for employees and visitors of the establishment are outlined.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/10755
Располагается в коллекциях:Актуальні проблеми сучасного дизайну

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
APSD2018_V2_P148-150.pdf220,04 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.