Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/12628
Назва: Конкурентні переваги ресторанного бізнесу
Інші назви: Конкурентные преимущества ресторанного бизнеса
Competitive advantages of the restaurant business
Автори: Поляк, О. В.
Шкода, М. С.
Ключові слова: конкуренція
конкурентоспроможність
конкурентні переваги
ресторанний бізнес
управління підприємствами ресторанного господарства
лідерство в управлінні підприємствами ресторанного господарства
конкуренция
конкурентоспособность
конкурентные преимущества
ресторанный бизнес
управление предприятиями ресторанного хозяйства
лидерство в управлении предприятиями ресторанного хозяйства
competition
competitiveness
competitive advantages
restaurant business
management of restaurant enterprises
leadership in the management of restaurant enterprises
Дата публікації: 2018
Видавництво: Київський національний універститет технологій та дизайну
Бібліографічний опис: Поляк О. В. Конкурентні переваги ресторанного бізнесу / О. В. Поляк, М. С. Шкода // Освітньо-інноваційна інтерактивна платформа «Підприємницькі ініціативи» : матеріали третьої всеукраїнської наукової Інтернет-конференції (6 грудня 2018 р., м. Київ). – Київ : КНУТД, 2018. – С. 236-244.
Короткий огляд (реферат): Стаття присвячена актуальному питанню дослідження особливостей конкурентних переваг у ресторанному господарстві. Метою дослідження є визначення особливостей конкурентних переваг у ресторанному господарстві. У ході досліджень доведено, що задля високої конкурентоспроможності у системі управління підприємствами ресторанного господарства необхідно застосовувати лідерство. Проведено аналогію між визначеннями «лідерство» і «конкурентні переваги». Отже, основним завданням технологій формування конкурентних переваг є адаптація системи управління до змін у конкурентному середовищі, що дозволяє швидко і точно визначити напрями підвищення конкурентоспроможності.
Статья посвящена актуальному вопросу исследования особенностей конкурентных преимуществ в ресторанном хозяйстве. Целью исследования является определение особенностей конкурентных преимуществ в ресторанном хозяйстве. В ходе исследований доказано, что для высокой конкурентоспособности в системе управления предприятиями ресторанного хозяйства необходимо применять лидерство. Проведено аналогию между определениями «лидерство» и «конкурентные преимущества». Итак, основной задачей технологий формирования конкурентных преимуществ является адаптация системы управления к изменениям в конкурентной среде, позволяет быстро и точно определить направления повышения конкурентоспособности.
The article is devoted to the actual issue of the study of the features of competitive advantages in the restaurant industry. The purpose of the study is to identify the features of competitive advantages in the restaurant industry. In the course of research it is proved that for the sake of high competitiveness in the system of management of enterprises of restaurant industry it is necessary to apply leadership. An analogy between the definitions of «leadership» and «competitive advantage» is conducted. Consequently, the main task of technology for the formation of competitive advantages is the adaptation of the management system to changes in the competitive environment, which allows you to quickly and accurately determine the directions of increasing competitiveness.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/12628
Faculty: Факультет економіки та бізнесу
Department: Кафедра підприємництва та бізнесу
Розташовується у зібраннях:Освітньо-інноваційна інтерактивна платформа "Підприємницькі ініціативи"
Кафедра підприємництва та бізнесу (ПБ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
OIIP2018_P236-244.pdf193,49 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.