Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/13397
Название: Вплив наночастинок церію на життєдіяльність дріжджів Saccharomyces cerevisiae Y-517
Авторы: Грецький, І. О.
Жолобак, Н. М.
Розум, О. С.
Ключевые слова: saccharomyces cerevisiae
волютинові гранули
УКМ Y-517
Дата публикации: 2019
Издательство: Київський національний університет технологій та дизайну
Библиографическое описание: Розум О. С. Вплив наночастинок церію на життєдіяльність дріжджів Saccharomyces cerevisiae Y-517 / О. С. Розум ; наук. кер. І. О. Грецький, Н. М. Жолобак // Наукові розробки молоді на сучасному етапі : тези доповідей XVIII Всеукраїнської наукової конференції молодих вчених та студентів 18-19 квітня 2019 р., Київ). - Київ : КНУТД, 2019. - Т. 1 : Сучасні матеріали і технології виробництва виробів широкого вжитку та спеціального призначення. - С. 621-622.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/13397
Располагается в коллекциях:Кафедра біотехнології, шкіри та хутра (БШХ)
Сучасні матеріали і технології виробництва виробів широкого вжитку та спеціального призначення

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
NRMSE2019_V1_P621-622.pdf683,83 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.