Please use this identifier to cite or link to this item:
https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/13397| Title: | Вплив наночастинок церію на життєдіяльність дріжджів Saccharomyces cerevisiae Y-517 |
| Authors: | Грецький, І. О. Жолобак, Н. М. Розум, О. С. |
| Keywords: | saccharomyces cerevisiae волютинові гранули УКМ Y-517 |
| Issue Date: | 2019 |
| Publisher: | Київський національний університет технологій та дизайну |
| Citation: | Розум О. С. Вплив наночастинок церію на життєдіяльність дріжджів Saccharomyces cerevisiae Y-517 / О. С. Розум ; наук. кер. І. О. Грецький, Н. М. Жолобак // Наукові розробки молоді на сучасному етапі : тези доповідей XVIII Всеукраїнської наукової конференції молодих вчених та студентів 18-19 квітня 2019 р., Київ). - Київ : КНУТД, 2019. - Т. 1 : Сучасні матеріали і технології виробництва виробів широкого вжитку та спеціального призначення. - С. 621-622. |
| URI: | https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/13397 |
| Appears in Collections: | Кафедра біотехнології, шкіри та хутра (БШХ) Сучасні матеріали і технології виробництва виробів широкого вжитку та спеціального призначення |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| NRMSE2019_V1_P621-622.pdf | 683,83 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.