Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/13397
Назва: Вплив наночастинок церію на життєдіяльність дріжджів Saccharomyces cerevisiae Y-517
Автори: Грецький, І. О.
Жолобак, Н. М.
Розум, О. С.
Ключові слова: saccharomyces cerevisiae
волютинові гранули
УКМ Y-517
Дата публікації: 2019
Видавництво: Київський національний університет технологій та дизайну
Бібліографічний опис: Розум О. С. Вплив наночастинок церію на життєдіяльність дріжджів Saccharomyces cerevisiae Y-517 / О. С. Розум ; наук. кер. І. О. Грецький, Н. М. Жолобак // Наукові розробки молоді на сучасному етапі : тези доповідей XVIII Всеукраїнської наукової конференції молодих вчених та студентів 18-19 квітня 2019 р., Київ). - Київ : КНУТД, 2019. - Т. 1 : Сучасні матеріали і технології виробництва виробів широкого вжитку та спеціального призначення. - С. 621-622.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/13397
Розташовується у зібраннях:Кафедра біотехнології, шкіри та хутра (БШХ)
Сучасні матеріали і технології виробництва виробів широкого вжитку та спеціального призначення

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
NRMSE2019_V1_P621-622.pdf683,83 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.