Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/13908
Название: | Методи та принципи оцінювання ризиків лікеро-горілчаної продукції |
Авторы: | Зенкін, А. С. Борзова, А. А. |
Ключевые слова: | ризики лікеро-горілчана продукція методи оцінки ризиків |
Дата публикации: | 2019 |
Издательство: | Київський національний університет технологій та дизайну |
Библиографическое описание: | Борзова А. А. Методи та принципи оцінювання ризиків лікеро-горілчаної продукції / А. А. Борзова ; наук. кер. А. С. Зенкін // Наукові розробки молоді на сучасному етапі : тези доповідей XVIII Всеукраїнської наукової конференції молодих вчених та студентів (18-19 квітня 2019 р., Київ). - Київ : КНУТД, 2019. - Т. 2 : Мехатронні системи і комп'ютерні технології. Ресурсозбереження та охорона навколишнього середовища. - С. 295-296. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/13908 |
Располагается в коллекциях: | Мехатронні системи і комп'ютерні технології |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
NRMSE2019_V2_P295-296.pdf | 337,35 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.