Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/13908
Назва: Методи та принципи оцінювання ризиків лікеро-горілчаної продукції
Автори: Зенкін, А. С.
Борзова, А. А.
Ключові слова: ризики
лікеро-горілчана продукція
методи оцінки ризиків
Дата публікації: 2019
Видавництво: Київський національний університет технологій та дизайну
Бібліографічний опис: Борзова А. А. Методи та принципи оцінювання ризиків лікеро-горілчаної продукції / А. А. Борзова ; наук. кер. А. С. Зенкін // Наукові розробки молоді на сучасному етапі : тези доповідей XVIII Всеукраїнської наукової конференції молодих вчених та студентів (18-19 квітня 2019 р., Київ). - Київ : КНУТД, 2019. - Т. 2 : Мехатронні системи і комп'ютерні технології. Ресурсозбереження та охорона навколишнього середовища. - С. 295-296.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/13908
Розташовується у зібраннях:Мехатронні системи і комп'ютерні технології

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
NRMSE2019_V2_P295-296.pdf337,35 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.