Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/13908
Title: Методи та принципи оцінювання ризиків лікеро-горілчаної продукції
Authors: Зенкін, А. С.
Борзова, А. А.
Keywords: ризики
лікеро-горілчана продукція
методи оцінки ризиків
Issue Date: 2019
Publisher: Київський національний університет технологій та дизайну
Citation: Борзова А. А. Методи та принципи оцінювання ризиків лікеро-горілчаної продукції / А. А. Борзова ; наук. кер. А. С. Зенкін // Наукові розробки молоді на сучасному етапі : тези доповідей XVIII Всеукраїнської наукової конференції молодих вчених та студентів (18-19 квітня 2019 р., Київ). - Київ : КНУТД, 2019. - Т. 2 : Мехатронні системи і комп'ютерні технології. Ресурсозбереження та охорона навколишнього середовища. - С. 295-296.
URI: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/13908
Appears in Collections:Мехатронні системи і комп'ютерні технології

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
NRMSE2019_V2_P295-296.pdf337,35 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.