Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/15664| Назва: | Сучасні аспекти організаційної структури управління підприємством готельно-ресторанного типу |
| Автори: | Пузирьова, П. В. |
| Дата публікації: | тра-2019 |
| Видавництво: | Національний авіаційний університет |
| Бібліографічний опис: | Пузирьова П. В. Сучасні аспекти організаційної структури управління підприємством готельно-ресторанного типу / П. В. Пузирьова // Сучасні підходи до креативного управління економічними процесами : матеріали Х Міжнародної науково-практичної конференції, присвяченої 85-річчю Національного авіаційного університету, м. Київ, 22 квітня 2019 року. – Т. 2. – Київ : НАУ, 2019. – С. 29-30. |
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/15664 |
| Faculty: | Факультет економіки та бізнесу |
| Department: | Кафедра підприємництва та бізнесу |
| Розташовується у зібраннях: | Матеріали наукових конференцій та семінарів Кафедра менеджменту (МН) |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Inter_Conf_Puzyrova_pp_029-030.pdf | 180,75 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.