Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/15664
Title: Сучасні аспекти організаційної структури управління підприємством готельно-ресторанного типу
Authors: Пузирьова, П. В.
Issue Date: May-2019
Publisher: Національний авіаційний університет
Citation: Пузирьова П. В. Сучасні аспекти організаційної структури управління підприємством готельно-ресторанного типу / П. В. Пузирьова // Сучасні підходи до креативного управління економічними процесами : матеріали Х Міжнародної науково-практичної конференції, присвяченої 85-річчю Національного авіаційного університету, м. Київ, 22 квітня 2019 року. – Т. 2. – Київ : НАУ, 2019. – С. 29-30.
URI: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/15664
Faculty: Факультет економіки та бізнесу
Department: Кафедра підприємництва та бізнесу
Appears in Collections:Матеріали наукових конференцій та семінарів
Кафедра підприємництва та бізнесу (ПБ)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Inter_Conf_Puzyrova_pp_029-030.pdf180,75 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.