Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/18232
Название: Проблеми використання генетично модифікованих продуктів
Авторы: Василенко, Євгенія Юріївна
Бабенко, О. В.
Дата публикации: 2021
Издательство: Київський національний університет технологій та дизайну
Библиографическое описание: Василенко Є. Ю. Проблеми використання генетично модифікованих продуктів / Є. Ю. Василенко, О. В. Бабенко // Інноваційні тенденції підготовки фахівців в умовах полікультурного та мультилінгвального глобалізованого світу : збірник тез доповідей VI Всеукр. наук.-практ. конф., м. Київ, 6 квітня 2021 р. / за заг. ред. Ю. А. Бондарчук. – Київ : КНУТД, 2021. – С. 69-71.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/18232
Faculty: Інститут права та сучасних технологій
Department: Кафедра філології та перекладу
Располагается в коллекциях:Кафедра філології та перекладу (ФП)
Інноваційні тенденції підготовки фахівців в умовах полікультурного та мультилінгвального глобалізованого світу

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
ITPF2021_P069-071.pdf588,42 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.