Пошук


Почати новий пошук
Додати фільтри:

Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.


Результати 31-40 зі 963.
Знайдені матеріали:
Дата випускуНазваАвтор(и)
2021Шляхи поліпшення якості ресторанного бізнесу в УкраїніПанасюк, А. С.; Борецька, Н. П.
2021Перспективи використання аутсорсингу в діяльності підприємств готельно-ресторанного бізнесуАндрущенко, Д. О.; Нишенко, О. В.
9-січ-2023Механізм впровадження цифрових технологій у систему грошового забезпечення військовослужбовців Збройних Сил УкраїниГородянська, Лариса Володимирівна
2019Відтворювані економічні ресурси: теорія та методологія обліку і аналізуГородянська, Лариса Володимирівна
2021Аромамаркетинг в ресторанному господарстві, як засіб стимулювання додаткових продажівКоржук, К. В.; Колісниченко, Т. О.
2023Диверсифікація виробництва як інструмент підвищення ефетивності діяльності підприємств індустрії туризм та гостинностіБорисова, Оксана Володимирівна; Гринюк, Діана Юріївна
кві-2021Потенційні можливості та загрози бізнесу в цифровому просторі УкраїниГородянська, Лариса Володимирівна
гру-2023Значення диверсифікації для підприємств індустрії туризму та гостинностіБорисова, Оксана Володимирівна
2023Сучасні аспекти діджитал-мистецтва в fashion-індустріяхБалан, У. Г.; Ковальова, Станіслава; Чембержі, Д. А.
2023Color as a tool of influence on the consumerDubrivna, Antonina; Yermak, Inga; Kovalchuk, Ostap; Jingling, Ding