Skip navigation
Головна сторінка
Перегляд
Фонди та зібрання
Перегляд матеріалів за:
Дати випуску
Автори
Заголовки
Теми
Довідка
Мова
English
українська
Вхід:
Мій архів матеріалів
Оновлення на e-mail
Обліковий запис
DSpace
JSPUI
DSpace зберігає і дозволяє легкий і відкритий доступ до всіх видів цифрового контенту, включаючи текст, зображення, анімовані зображення, MPEG і набори даних
Дізнатися більше
Електронний архів КНУТД
Пошук
Пошук:
Весь архів електронних ресурсів
Навчально-науковий інститут культури і креативних індустрій (ННІККІ)
Кафедра туризму та готельно-ресторанного бізнесу (ТГРБ)
запит
Поточні фільтри:
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
URI
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Почати новий пошук
Додати фільтри:
Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
URI
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Результати 1-9 зі 9.
назад
1
далі
Знайдені матеріали:
Дата випуску
Назва
Автор(и)
2021
Розвиток креативної економіки в Україні
Вакулік, К. С.
;
Борецька, Н. П.
2021
Проблеми розвитку стартапів в умовах COVID-19
Борецька, Н. П.
;
Вакулік, К. С.
2016
Ефективність діяльності підприємств в умовах глобалізаційних процесів
Борецька, Н. П.
;
Денисенко, М. П.
;
Ольшанська, О. В.
;
Мельник, А. О.
;
Скрипник, М. І.
;
Бугас, Валерій Васильович
;
Воронкова, Т. Є.
;
Фокіна-Мезенцева, К. В.
;
Бреус, Світлана Василівна
;
Бугас, Василь Валерійович
;
Булах, Т. М.
;
Бунда, О. М.
;
Григоревська, Олена Олександрівна
;
Зінченко, О. В.
;
Кабанов, В. Г.
;
Матюха, Микола Миколайович
;
Пальчук, О. І.
;
Радіонова, Наталія Йосипівна
;
Сербенівська, А. Ю.
;
Хаустова, Є. Б.
;
Шацька, Зорина Ярославівна
;
Янковець, Т. М.
;
Карпенко, О. В.
;
Кудлаєнко, С. В.
;
Новікова, І. Е.
;
Бродюк, І. В.
;
Ольшанський, Г. В.
;
Мічурін, В. О.
;
Приліпко, Г. С.
;
Приліпко, О. В.
;
Гісса, М. В.
;
Кисіль, В.
;
Парчинська, Н. О.
2021
Шляхи поліпшення якості ресторанного бізнесу в Україні
Панасюк, А. С.
;
Борецька, Н. П.
2021
Особливості діяльності закладів готельного господарства в умовах пандемії: світовий та український досвід
Холод, А. А.
;
Борецька, Н. П.
2022
Вплив діджиталізації на туризм
Борецька, Н. П.
;
Яковенко, П. В.
2022
Туризм в умовах нових викликів
Борецька, Н. П.
2022
Віртуальний туризм
Борецька, Н. П.
;
Кобюк, С.
2021
Основні тренди розвитку ресторанного бізнесу в умовах пандемії COVID-19
Фесак, Є. М.
;
Борецька, Н. П.
Перегляд
Автор
2
Вакулік, К. С.
1
Бреус, Світлана Василівна
1
Бродюк, І. В.
1
Бугас, Валерій Васильович
1
Бугас, Василь Валерійович
1
Булах, Т. М.
1
Бунда, О. М.
1
Воронкова, Т. Є.
1
Григоревська, Олена Олександрівна
1
Гісса, М. В.
.
далі >
Тема
1
COVID-19
1
COVID-19 pandemic
1
healthy eating
1
hotel
1
operational activity
1
optimization
1
restaurant business
1
social networks
1
standards
1
targeted advertising
.
далі >
за датою випуску
3
2022
5
2021
1
2016